Top 10 kraamcadeaus

maart 2020

Omdat het echt heel leuk is om mooie, duurzame cadeaus te krijgen als kersverse ouders, heb ik een overzicht gemaakt van onze favoriete kraamcadeaus. Wij wilden liever een paar echte mooie en nuttige cadeaus dan allemaal hydrofiele luiertaarten, dat hebben we geweten, onderstaande lijstje zijn onze favoriete kraamcadeaus.

  1. Strikslofjes. Deze zijn echt zo fijn, 100% wol en vallen niet de hele tijd uit. We hebben deze sloffen gebruikt en geen enkele andere.
  2. Een poster van de sterrenhemel oude dag dat je kindje geboren is. Zo prachtig en je kan kiezen uit meerdere afbeeldingen en stylen.
  3. Een overall van Engel, het pakje voelt zo ontzettend zacht en is perfect voor je newborn die zijn temperatuur nog niet goed zelf kan reguleren. Voor ons novemberkindje was dit echt een uitkomst, ze heeft het nooit koud gehad.
  4. Barnstenen kettinkjes en armbandjes zijn niet alleen ontzettend schattig en staan heel lief maar hebben ook een geweldige functie. Barnsteen zorgt voor pijn verzachtende werking bij doorkomende tanden.
  5. Super schattig en lief is een armbandje met daarin de naam van je kindje gegraveerd.
  6. Ook in het kader van graveren is een zilveren kinderbestek handig en heel mooi voor als je kindje vast voedsel gaat eten.
  7. Wij wilden geen groots entertainment in huis halen, maar een houten babygym is wel echt een aanrader. Het staat prachtig in je interieur en is
  8. Bovenstaande zijn wel wat prijzige cadeaus dus voor een kleiner budget zou ik gaan voor een natuur rubberen bijtring, heerlijk voor de eerste tandjes die doorkomen en later ook leuk om in bad mee te spelen. Wij hebben de vis en is echt een succes
  9. Als je dan echt graag een knuffel wilt geven ga dan voor een biologisch katoenen van. Wij kozen voor de gans met pittenzak.