Mijn stem is dagelijks te horen in radio- en tv commercials, promo’s, bedrijfsfilms, e-learning en televisie programma’s. En spreek ik als stemactrice in voor tekenfilms, animatieseries en games.

Zo is ben ik o.a. de vaste stem van Hero Baby en Andrélon voor alle online campagnes, de radio en tv commercials van Natuurhuisje, alle content voor Squla en bedient ook de Duitse markt als dé stem van Stall Treffpunk Kuche.

Ik heb een eigen professionele studio aan huis waardoor ik snel kan schakelen en je binnen 24 uur je opnames retour hebt! Uiteraard reis ik ook graag naar studio’s in het land.

Ik spreek onder andere in voor; Andrélon, Coca Cola, Hero Baby, NS, ABN Amro, Rabobank, ANWB, Yarden, Uitgeverij Malmberg, Vodafone, Oxxio, AutoRAI, Prins Petfoods, Lucardi, Squla, Stall Treffpunkt Kuche, Bourgini, Natuurhuisje, Olympia uitzendbureau, Rijkswaterstaat, Vitaily.
De tv de programma’s; Studiecheck en Fit op 6 bij SBS6 en 4ME op RTL4,  Amref documentaire Alternatieve rituelen voor meisjesbesnijdenis, Luisterboek: Penny

Zeker weten of ik de geschikte stem ben voor jouw productie? Luister dan hier naar mijn demo’s. Twijfel je nog? Dan spreek ik kosteloos een sample in van jouw tekst!

Voor aanvragen of tarieven mail me dan op: info@ilsevankollenburg.nl 

 

ALLROUND DEMO

 

COMMERCIAL DEMO

 

CORPORATE DEMO

 

 

 

BEKIJK EN LUISTER MEER :

 

 

 

 

alle rechten voorbehouden © Ilse van Kollenburg | Webdesign: WEN Kunst Webdesign | Cookies | Privacy Statement | Disclaimer