Ilse's veelzijdige stem is dagelijks te horen in een breed scala aan media, waaronder radio-, tv- en online commercials, promo's, jingles, bedrijfsfilms, e-learning modules en televisieprogramma's. Als ervaren stemactrice vertolkt ze zowel hoofd- als bijrollen in tekenfilms, animatieseries en games.

Ilse is de vertrouwde stem van bekende merken zoals Hero Baby en Andrélon voor hun online campagnes, evenals Natuurhuisje voor hun radio- en tv-commercials. Ze levert ook stemwerk voor Squla en bedient de Duitse markt als de stem van Stall Treffpunk Kuche. Daarnaast spreekt ze de hoofdrol van Miss Brown in De Avonturen van Paddington.

Met haar eigen professionele studio aan huis kan Ilse snel inspreken en leveren, waardoor je binnen 24 uur je opnames retour hebt! Maar ze staat ook klaar om naar studio's elders in het land te reizen.

Ilse is de stem achter verschillende tv-programma's op NPO, SBS6 en RTL4, en heeft gesproken voor diverse merken zoals Andrélon, Coca Cola, NS, Rabobank, ANWB, Yarden, Uitgeverij Malmberg, Vodafone, Bourgini, Olympia, Rijkswaterstaat, Amref en Penny.

Wil je weten of Ilse de perfecte stem is voor jouw productie? Luister dan naar haar demo's op deze website. En als je nog twijfelt, spreekt ze graag kosteloos een sample in van jouw tekst!

Voor aanvragen of tarieven kun je mailen naar: info@ilsevankollenburg.nl

Bekijk en luister meer: