Paddington

september 2020
Ilse spreekt de rol in van Mrs. Brown in de nieuwe serie ‘De avonturen van Paddington’. “Een hele mooie en lieve serie waar ik zo dankbaar voor ben om aan mee te kunnen werken!”
De serie is nu te bekijken op Nickelodeon.

Samenwerking Squla en WWF

oktober 2019

Een onwijs mooie samenwerking tussen Squla en WWF Trots dat ik hieraan mee heb mogen werken als stemactrice!

Zij hebben maar één missie en dat is dat iedereen minder plastic gebruikt. Leer daarom op Squla alles over het plastic probleem en ga samen de strijd aan tegen plastic!

 

Andrélon

juni 2019

Ilse mag zich de vaste stem noemen van Andrélon voor alle online content. Met soms een uitstapje naar TV zoals onderstaande commercial.

TV commercial Natuurhuisje

januari 2019

Olympia radiocommercial

januari 2019

GTST

oktober 2018

Ilse is als arts van Marieke te zien in het nieuwe seizoen van GTST. 

Zwaar Verliefd

oktober 2018

In de nieuwe film Zwaar Verliefd is Ilse te zien in de rol van cassiere. De film gaat 11 oktober in premiere.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze wil lekkerder in haar vel zitten en besluit de Bossche bollen te laten staan en zichzelf naar de sportschool te slepen met haar zusje (Abbey Hoes). Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven. Na een peptalk van haar vriendinnen (Liza Sips, Jamie Grant) besluit Isa toch voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Jumbo

oktober 2018

In een gloednieuwe video communicatietraining voor het hoofdkantoor van Jumbo is Ilse als actrice te zien in verschillende rollen.

Presentatie CTS

oktober 2018

Ilse presenteert de nieuwe film voor CTS en Eurotank Amsterdam. Een film over de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot robotisering in de sector.

Voice-over Duitsland

oktober 2018

Naast de Nederlandse markt bedient Ilse nu ook de Duitse. Ilse is de vaste stem geworden voor de commercials van Stall Treffpunkt Küche.

Bis bald!

 

alle rechten voorbehouden © Ilse van Kollenburg | Webdesign: WEN Kunst Webdesign | Cookies | Privacy Statement | Disclaimer