Ilse wordt steeds vaker gevraagd vanwege haar kenmerkende Brabantse stemgeluid. Geboren en getogen in Brabant, brengt Ilse een natuurlijke authenticiteit en warmte over in al haar opdrachten.

Met haar oorspronkelijk Brabants accent, heeft Ilse de mogelijkheid om in te spelen op verschillende projecten, variërend van commercials tot documentaires en alles wat daartussen zit. Of het nu in haar eigen studio is of op locatie, Ilse’s stem voegt een uniek karakter toe aan elke productie.

Elke opdracht is anders, en dat is precies wat het zo boeiend maakt voor Ilse. Haar vermogen om zich aan te passen aan verschillende stijlen en tonen maakt haar een gewilde stemactrice.

Luister haar Brabantse demo hier 

Ilse is vanaf vandaag te horen als de nieuwe stem van Squla.

Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon. “Squla wil dat alle kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met leuke en leerzame quizzen prikkelen we de nieuwsgierigheid, brengen we spelenderwijs kennis over en boosten het zelfvertrouwen. Want wij geloven dat elk kind wijzer wordt door spelenderwijs te leren”