Ilse heeft haar opleiding gevolgd in zowel Nederland als Amerika, en haar carrière heeft haar sindsdien meegenomen naar verschillende gebieden van de entertainmentindustrie. Ze heeft haar stempel gedrukt op film-, televisie- en theaterproducties en blijft haar vaardigheden en talenten voortdurend ontwikkelen.

Als actrice heeft Ilse enkele jaren bij het theatergezelschap Powerboat gewerkt en heeft ze haar eigen filmprojecten, podcasts en theatervoorstellingen ontwikkeld vanuit haar productiebedrijf IVK Producties. Haar solo 'Omdat ik de beste ben' was een enorm succes op Nederlandse theaterfestivals, en haar De Monologen Podcast, met onder andere Loes Luca en Bram van der Vlugt, heeft ook veel lof ontvangen.

Op het grote scherm heeft Ilse verschillende rollen vertolkt in (tele)films, waaronder "Zwaar Verliefd", "Zeeuws Meisje", "De Laatste Dag", en "Fragment #65". Ze heeft ook in internationale filmproducties gespeeld, zoals "The Blue Bench" en "In Memory of Loving Chanelle".

Op televisie is ze te zien in series zoals "GTST", "Fenix", "CMC", "Celblok H", "Z@appdelict" en "Dokter Tinus".

Naast haar werk als actrice, is Ilse ook een ervaren voice-over artiest. Haar stem is te horen in tal van radio- en tv-commercials voor merken als Hero Baby, Andrélon, Natuurhuisje, Vodafone, en Coca Cola. Ze heeft ook de voice-over verzorgd voor diverse tv-programma's op RTL4 en SBS6, bedrijfsfilms, documentaires, en tekenfilms en -series, waaronder "Paddington".

Download CV

Showreel

Storyteller