Ilse is als voice-over dagelijks te horen in radio,  tv- en online commercials, promo's, jingles, bedrijfsfilms, e-learning en televisie programma's. Als stemactrice vertolkt ze verschillende hoofd- en bijrollen in tekenfilms, animatieseries en games.

Ze is de vaste stem van Hero Baby en Andrélon voor alle online campagnes, de radio en tv commercials van Natuurhuisje, alle content voor Squla en bedient ook de Duitse markt als dé stem van Stall Treffpunk Kuche. Ze spreekt de hoofdrol in van Miss Brown in De Avonturen van Paddington.

Ilse heeft een eigen professionele studio aan huis waardoor er snel ingesproken en geleverd kan worden, en je binnen 24 uur je opnames retour hebt! Uiteraard reist ze ook graag naar studio's in het land.

Ilse is voice-over van verschillende tv programma's op NPO, SBS6 en RTL4 en spreekt onder meer in voor Andrélon, Coca Cola, Hero Baby, NS, Rabobank, ANWB, Yarden, Uitgeverij Malmberg, Vodafone, Bourgini, Natuurhuisje, Olympia, Rijkswaterstaat, Amref en Penny.

Wil je zeker weten of Ilse de geschikte stem is voor jouw productie? Luister dan hier naar haar demo's. Twijfel je nog? Dan spreekt ze graag kosteloos een sample in van jouw tekst!

Voor aanvragen of tarieven mail dan naar: info@ilsevankollenburg.nl

Bekijk en luister meer: