Opium op 4 “De Torenkamer”

november 2015

opiumop4Op vrijdag 4 december zal Ilse te zien zijn in het programma Opium op 4 “De Torenkamer” (Avrotros), waarin zij samen met violist Jacob Plooij het werk zal tonen van filmmaakster Erica Baltimore.

Erica wordt vanaf a.s. maandag vijf dagen lang ‘opgesloten’ in De Torenkamer van VondelCS om te werken aan haar nieuwste filmproject “Reminiscence”.  Lees verder »

Ilse heeft hoofdrol in The Blue Bench

november 2015

fotoIlse heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe film van de Spaanse regisseur Judith Hidalgo Arana (‘Lala and Lola’). Ilse is te zien als kunstenares Lisa in The Blue Bench, en vertolkt samen met Jeroen Bos de hoofdrollen.

De opnames gaan begin december van start in Amsterdam.

‘Tot zondag’ voorfilm ‘Schneider vs Bax’

november 2015

tot zondag‘Tot Zondag’ draait in Rotterdam als voorfilm bij Schneider vs Bax, de nieuwste film van Van Warmerdam. http://www.cinenoordrotterdam.nl

Tot zondag is gemaakt in het kader van het 48 hour film project in Rotterdam onder regie van Marc Eikelenboom. Ilse is te zien in de rol van Irma Smit, naast Charly Luske, Tom de Jong en Truus de Boer.

Lees verder »

Zeeuws Meisje bij Film by the sea

september 2015

film-by-the-sea-poster-2015Zeeuws Meisje is te zien tijdens het Film by the Sea festival. De film draait in het programma “Zeeuws Luik” van de PZC, en maakt kans op de jury en publieksprijs.

Film by the Sea

Tot Zondag

augustus 2015

Ilse speelt samen met Charly Luske, Truus de Boer en Tom de Jong in de film Tot Zondag die gemaakt is in het kader van het 48 hour film festival te Rotterdam.

Lilian in premiere

juni 2015

lilian de filmVrijdag 19 juni gaat ‘Lilian’ in premiere. Een korte film van José Bibian. Ilse speelt de rol van Mathilda naast Sytse Faber en Jade Yilmazoglu. De film zal te zien zijn op festivals.

Opnames Fragment #65

mei 2015

VPRO-logo-social

Ilse speelt samen met acteur Chris van der Wal en presentator Klaas Drupsteen in de film “Fragment #65” van Bregje Benecke en Jochem Bootsma in samenwerking met de VPRO.

Een ongedwongen radiogesprek tussen beller en presentator neemt een wending wanneer er een verontrustende herinnering bij de man aan de telefoon komt bovendrijven.

Premiere Zeeuws Meisje

mei 2015

zm1Op 14 april vond bij Cine City in Terneuzen de opening plaats van Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen. 600 genodigden stroomden toe om te genieten van de première van Zeeuws Meisje.

Ferry Somogyi, speelt de hoofdrol in deze door Perry Mulder geschreven en geregisseerde film.
In plaats van met een limousine arriveerde Ferri per motor bij de bioscoop en reed zonder pardon de rode loper op. Danny Vera sloot de premiere feestelijk af met zijn band.
Het Film Festival Zeeuws-Vlaanderen loopt nog door tot en met zondag 19 april, de film zal iedere dag 2 keer op het witte doek te zien zijn.

Lees verder »

Hoofdrol voor Ilse in tekenfilmserie Amsturdam

april 2015

amsturdamIlse gaat de hoofdrol van Faye vertolken in de nieuwe tekenfilm serie ‘Amsturdam’.

De tekenfilm draait om het studentenleven in Amsterdam waarin de personages herkenbare dagelijkse situaties meemaken, uitdagingen aangaan en problemen moeten oplossen.

Amsturdam is bovendien een tekenfilm met als doel de stad op de kaart te zetten met alle mooie plekken, unieke architectuur, bruisend nachtleven, studeren in de stad en vele taboes te doorbreken.

 

teaser Zeeuws Meisje

maart 2015

alle rechten voorbehouden © Ilse van Kollenburg | Webdesign: WEN Kunst Webdesign | Cookies | Privacy Statement | Disclaimer