Trailer – Salon voor 1

december 2013

De trailer van Salon voor 1, een tragisch-komische voorstelling van Ilse van Kollenburg.

Voor meer informatie zie: www.salonvoor1.nl

Festival tour ‘Salon voor 1’

september 2013

Salon voor 1

Met haar nieuwe productie ‘Salon voor 1’ reist Ilse de komende maanden langs verschillende theaterfestivals. Op bijzondere locaties strijkt de voorstelling neer en beleeft het publiek 60 minuten lang de perikelen in de salon. De voorstelling wordt geproduceerd door IVK Producties.

 

Salon voor 1 is nog te zien op 24 en 25 augustus in Amersfoort 7, 8 en 11 september in Amsterdam, 20 en 21 september in Assen en 22 september in Nijmegen. Kijk voor de speellijst op www.salonvoor1.nl

‘Afrekening’ op Duits Filmfestival

augustus 2013

De korte film “Afrekening” (DoornEden Films) is geselecteerd voor het Germany After Dark Film Festival in Gronau van 31 oktober t/m 8 november.

In ‘Afrekening’ is een ambitieuze natuurfotograaf getuige van een moord in het bos. Wanneer hij wordt ontdekt wordt duidelijk dat hij betrokken is geraakt bij een criminele afrekening en moet hij vluchten voor z’n leven.

Vodafone

juli 2013

Vodafone

Samen met Tijl Beckand is Ilse te horen in verschillende radiocommercials van Vodafone.

Vodafone Alles-in-1 Op Reis – Golfbaan (Radio Commercial)

Ilse sprak deze maand ook commercials in voor de ANWB, ABN Amro en diverse bedrijfsfilms waaronder Oxxio en uitgeverij Malmberg.

Lovende reacties premiere Salon voor 1

juli 2013

Mascha JansenSalon voor 1, 31Mascha JansenSalon voor 1, 12

Op 15 juni ging de tragikomedie Salon voor 1 met Ilse van Kollenburg en Dirk van der Pol in première. Het was een groot feest op het LiveOost Festival! Het premierepubliek was razend enthousiast en theaternetwerk publiceerde deze mooie recensie over het stuk.

Deze zomer is Salon voor 1 te zien op verschillende theaterfestivals. Wil je meer weten over de voorstelling, kaarten bestellen of op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, kijk dan op: de website 

Het interview met Ilse in Vrouw&Passie lees je hier

Salon voor 1

juni 2013

Salon voor 1, een tragisch-komische voorstelling van Ilse van Kollenburg (vanaf juni 2013)

Voor meer informatie zie: www.salonvoor1.nl

 

Salon voor 1

maart 2013

Komende zomer is Ilse te zien in haar nieuwe voorstelling Salon voor 1.

In Salon voor 1 wachten Bert en Jacq op die ene gast, die zich eens in de zoveel tijd laat knippen. Meer klanten zijn er niet. Men veegt om het vegen, om de tijd te doden. Om vast te houden aan de structuur… Maar wat gebeurt er als blijkt dat je zit vastgeroest in gewoontes die niet meer werken? Dat het opvegen van non-existente haren je dagtaak is geworden?

Salon voor 1 is de nieuwe reizende locatievoorstelling van Ilse van Kollenburg. De premiere is 15 juni op het LiveOost festival in Amsterdam www.salonvoor1.nl

Vaste stem Mom&Co

februari 2013

Ilse spreekt de radiocommercials in voor Mom&Co, een hippe lifestyle winkel voor moeder en kind

alle rechten voorbehouden © Ilse van Kollenburg | Webdesign: WEN Kunst Webdesign | Cookies | Privacy Statement | Disclaimer