Prins op het witte paard – het onderzoek

december 2015

 

Mijn ouders hebben elkaar leren kennen op Tinder en zijn over twee weken 40 jaar getrouwd, nog steeds intens verliefd en hebben 2 mega knappe intelligente leuke kinderen op de wereld gezet, en mij.

Ik besluit dat het tijd is om 2015 af te sluiten met een vleeskeuring want wie weet zit ik er dan tijdens kerst tóch nog warmpjes bij. Ik besluit mijn Tinderonderzoek te starten.

Ik maak een profiel aan, wat in twee tellen geregeld is, maar dan slaat de twijfel toe. Welke foto gaat het worden? Die met m’n haren los, de selfie, de duckfase of de grouphug-we-hebben-het-altijd-zo-gezellig-foto….

Anderhalf uur later staat mijn profiel met drie foto’s online en kan het swipe festijn beginnen. Lees verder »

Geplaatst in: Blog

Premiere stress

april 2015

zeeuws meisje screenshotMorgen wordt de rode loper uitgerold van Cinecity Terneuzen voor de première van Zeeuws Meisje. De film wordt dan voor het eerst vertoond aan het grote publiek als openingsfilm van het Filmfestival. Voor de een alleen maar leuk, voor de ander levert het her en der ook behoorlijk wat stress op. Ik hoor duidelijk bij die laatste categorie, daar is geen twijfel over mogelijk.. Niet alleen omdat het gewoon rete spannend is om jezelf op een groot doek te zien in een zaal vol genodigden, maar ook omdat het nogal wat voorbereiding vergt.

Elke première heeft zijn eigen dresscode en vraagt om een mooie outfit, een goed kapsel, ingelopen pumps (ai krijg ik dat nog voor elkaar vandaag?) en gebruinde benen.. Stress!! Aangezien ik het liefst op mijn Nikes met een bos dansende krullen door het leven ga heb ik nog wel even wat werk te verzetten. Gelukkig helpen mijn fantastische vrienden me door de fijnste designer merken over de heg te gooien en worden hele tassencollecties tevoorschijn getoverd om de look compleet te maken. De kapper, manicure en schoonheidsspecialist staan in de agenda rood omcirkeld zodat ik ze niet vergeet tussen alle andere werkzaamheden door. En godzijdank heb ik de aller beste visagist bereid gevonden mijn wallen te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees verder »

Geplaatst in: ActerenBlog

ZEEANEMOON IN DE TRX

januari 2015

Schermafbeelding 2015-01-20 om 10.20.45

Ik ben verliefd.
Verliefd op wat het leven allemaal te bieden heeft. Dat ik ooit kriebels voor de sportschool zou gaan voelen kwam in mijn meest bizarre dromen niet voor.

We trainen nu een jaar samen om mijn lijf sterker en gespierder te krijgen. Ik vertel ‘m zo nu en dan wat me bezig houdt op de set en dan legt hij daarna weer een killer van een oefening uit. Dat is over t algemeen prima vol te houden, met resultaten die ergens op beginnen te lijken.
Vandaag is het feest, ik leer de TRX touwen te hanteren. Van de kettlebells naar de TRX… ik wist niet dat krachttraining zoveel facetten had. Lees verder »

Geplaatst in: BlogSportschool taferelen

alle rechten voorbehouden © Ilse van Kollenburg | Webdesign: WEN Kunst Webdesign | Cookies | Privacy Statement | Disclaimer