GOING CRAZY

juni 2014

tumblr_m7sjjmUqak1rc115so1_500_large

Terwijl heel Nederland achter de televisie zit om ‘onze mannen’ naar de finale te schreeuwen probeer ik mijn zenuwen, voorpret, stress en enthousiasme in bedwang te houden en me te concentreren op wat komen gaat. Ik draai de laatste wasjes, zet mijn mail voor de komende periode op afwezig, en pak mijn koffer in.

Terwijl de doelpunten vallen en ik mee word gezogen door het gejuich wat door de stad gonst, waan ik me al op de plek van bestemming.
Ik ben niet minder zenuwachtig dan de gemiddelde Nederlander op dit moment, alleen is dat om een hele andere reden. Morgen is het zo ver. Dan stap ik het vliegtuig in om een grote droom waar te maken en het avontuur aan te gaan.
Ik verlaat mijn geliefde Amsterdam om weer even te zijn op de plek waar de adrenaline kei hard door mijn aderen stroomt en de inspiratie op straat ligt. Amerika!

Ooit woonde ik hier, liep stage en had een bijbaantje in The city that never sleeps… Nu, jaren later ga ik eindelijk terug.

Deze zomer verblijf ik in New York en Los Angeles om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe voorstelling en lessen te volgen op het Lee Strasberg Institute.

Van de oostkust naar de westkust, van New York to Hollywood. Je kan me niet gelukkiger maken. Ik mag me volledig gaan onderdompelen in alles wat Amerika te bieden heeft, in de wereld van method acting, theater, het volgen van mijn dromen, yellow cabs, hamburgers en the walk of fame.

Wil je me volgen tijdens mijn reis naar het beloofde land? Dat kan! Ik ben te vinden op instagram.

Terwijl het museumplein uit zijn voegen barst, Nederland door is naar de kwart finale, is mijn droomfinale eindelijk begonnen.

Lees verder: